dilluns, 19 de maig del 2014

PRÀCTICUM II: Resum reunions tutores P4

1. Identificació de la sessió: Reunions amb les tutores, durant els dies 8 d'Abril i 13 de Maig, la durada de cada sessió va ser d'hora i mitja aproximadament. A la reunió hi participaven les tutores de P4 i el pràcticum (jo).

2. Fites: Amb aquestes reunions es pretén veure els avenços dels nens i nenes amb els quals es fa l'entrenament, amb la finalitat de veure si està funcionant i si es pot fer algun tipus de millora en el mètode. Per tant l'objectiu principal és conèixer si s'ha vist alguna evolució per part dels entrenats.

3. Desenvolupament: Durant la sessió s'ha parlat de les absències de dos nens; un nen que ha estat operat i altre que falta sistemàticament, tret d'aquests dos infants les mestres comenten que la resta de nens es mostren més concentrats i participatius a les classes. També hem comentat que la nena que al principi no parlava per timidesa, s'ha anat obrint al grup i a mi. El 8 d'Abril vam acordar que els nens i nenes farien 5 minuts més diaris de sessions, per tal de recuperar les sessions perdudes pels problemes informàtics amb els quals hem comptat. Les mestres estan obertes a qualsevol proposta per tal d'ajudar.

4. Recursos: Com a recursos he utilitzat la llibreta on he anat apuntant les observacions sistemàtiques de cada infant.

5. Avaluació: Els resultats fins al moment es consideren positius, ja que s'han vist petits canvis satisfactoris, creiem que si els nens amb absències llargues podien haver aprofitat molt més les sessions, i per tant haver millorat. Les tutores han estat participatives i obertes a ajudar en tot moment.

6. Observacions: Les principals dificultats han vingut donades per l'absència d'alguns nens dels seleccionats per rebre l'entrenament. Respecte a les reunions i les relacions amb el centre no he tingut cap tipus de problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada