dimarts, 6 de maig del 2014

PRÀCTICUM II: Entrenament

Un cop tenim informatitzades les dades de tots els nens i nenes de la classe, i tenim clar quins són els nens que pertanyen a cada grup, cal que comencem a entrenar a aquells que tenen més dificultats.

Com ja he anomenat amb anterioritat, trobem dos grups; el grup FL i el grup FS. A continuació parlaré sobre aquests:

Grup FL: Està compost per 7 nens i nenes que presenten problemes de fluència lèxica. Amb aquests nens i nenes es treballa amb els materials de consciència fonològica i picasil·labes, dels quals vaig parlar en el pràcticum 1 i podeu trobar en aquest mateix blog.

Grup FS: Està compost per 3 nens i nenes que presenten problemes tant de fluència lèxica com semàntica. Amb aquests nens i nenes treballarem amb els materials: "coneixem", "atents" i "agrupem".
Fins al moment m'he trobat amb diferents problemes:

- Hi ha hagut moltes festes pel mig, amb les seves respectives preparacions, de manera que els dies havien de ser modificats.

- Hi ha hagut problemes informàtics a l'escola.

- Les pissarres digitals no estaven instal·lades, de manera que he hagut de fer l'entrenament a l'ordinador.

Tot i haver recuperat moltes de les sessions que no s'han pogut realitzar, en l'actualitat vaig 2 sessions per sota del què havia previst.

Els nens i nenes estan motivats davant l'entrenament i els agrada, per a ells és un joc, i pregunten el motiu si no es fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada